Folk oli üle mõistuse hea, täpsemalt ei hakka kirjeldama, aga tahaks tänada SUEMA, Juliat, Katlinit, Telgikaaslasi ja mu kolme musi. TE KÕIK OLETE SUPER.
Nüüd aga edasistest plaanidest. Täna õhtupoole Pärnu ja siis vähemalt neljapäevani seal, vb siis korra Tartu ja siis Pärnu tagasi. 3. on Mika, peale seda kaks ööd Tlns ja siis Soome. Soomes poodi ja lõbustusparki, mis tähendab, et kaks ööd Soomes. Nii super uudised, et ma hakkasin toas ringi hüplema ja wohoo!-tama, HULL ASI, et mul häält pole, mis siis.
 
Ma küll ei tundnus Sind väga hästi, aga ma tean seda, et Sa olid väga hea inimene. Üks põhjustest, miks ma Sind eriti ei tundnud, oli see, et ma lihtsalt ei julgenud Sinuga rääkida. Sa olid inimene, keda ma austasin ja austan siiamaani maailmas kõige rohkem.Ma sain sinuga tuttavaks, kui Sa olid 87 aastat vana. See aasta (2010), 25. novembril oleksid sa saanud 102 aastaseks, kuid kahjuks ei jõudnud Sa seda ära oodata. Sa olid nii vana, kuid ka veel sel' aastal, käisid Sa siin, meie aias, meie õunapuid pügamas. Sa olid nii tark, kohati jäi mulje, et ka kangekaelne, kuid see polnud üldse halb, kuna Sa tahtsid alati head. Olgu Sinu edaspidine elu hea. Puhka rahus Artur Lang. 
 
VABANDUST, aga mul tõesti lihtsalt ei ole suvel aega kirjutada siia midagi, üritan pilte lisada nii palju kui võimalik ja nii kiiresti kui võimalik. Ma ei saa aru miks ma Pärnust ära tahtsin, Tartus on ju igav. Ma tahan nüüd võimalikult kiiresti Tartust ära. Täna on laup, nii, et homme ja ülehomme on vaja üle elada ja siis on juba massiivne Sweet 16 Pilari poolt :) Peale seda on vaja veel kaks päeva üle elada, vb ma elan need kaks päeva Pärnus, tahaks vähemalt, igaljuhul ja reedel lähme kõik Viljandi Folgile, ONJU. Peale seda on õe sünnipäev ja siis kindlalt Pärnusse. Nii jube, kohe on ju juba august. Ma ei mõista lihtsalt kuhu see suvi kadunud on.
Aga eile oli imelik. Kõigepealt käisin Kadri, Grete ja Kärdiga rannas, siis käisin Ristoga kinos, siis istusin temaga Toomemäel, siis sain Kristeli ja Gerdaga kokku ja siis olid Rakvere Tann ja Alex/ks ja siis ma läksin koju, siis Reti juurde, trip edasi ja tagasi kohati joostes, siis oli paar toredat uudist ja ülelask ning peale seda oli natuke aega telekas ja siis ei saanud magama jääda sest sääski ja palavust oli liiga palju, nii, et kell 04.30 hakkasin ma koju liikuma ja kell 05.00 olin ma juba ilusti oma voodis ja nägin und.
 
Te ei meeldi mulle.

Muidu on kõik väga hea, ma olen pmst kinni Pärnus, kus mitte kedagi pole, ära mind ka sealt ei lasta, novott kui positiivne. Ilm on ka pasaauk. Vähemalt sai Holland finaali ja Kid Kudi on ainuke sõber praegu, kõik teised on ju Tartus :)  Laup VB Tartu ehk Rahingele, Kristelile kaasa cheerima, õhtul koju ja pühap ilmselt Pärnu tagasi. Aga tulge KÕIK palun Pärnusse, ilusad ilmad pidid ka tulema ja PALUN TULGE, niiiiii igav on lihtsalt seal ilma sõpradeta :S. Ma ei uskunud elusees, et Pärnus võib nii igav hakata, aga müüt sai murtud. Igaljuhul, kui sa oled Pärnus, siis helista 51998618 :)
 
AITÄH KALLIKESED, kellega ma laagris olin. Teiega oli üle ootuste hea. JA SUPERSUUR AITÄH SASSILE JA HENRILE NII SUUREPÄRSE SÜNNIPÄEVA KORRALDAMISE EEST! Supertore on terve see nädal olnud. Reedel tartusse ja tädimehe sünnipäevale, peale seda vaatame kas lähme otse Pärnu või lähme laup. Pärnust lähen 6. või ilmselt varem Tallinna, Pitbullile ja Ann'i juurde.